المقادير
عرق تربيانكو
بصل
كرات
كرفس
جزر
مشروم
ملح وفلفل
ورق لاوره
حبهان
فلفل اسمر حصى
مسطرده
لحمه مفرومه
خيط دوباره
الطريقه
يشق عرق التربيانكو ويفرد جيدا ويبط يتبل ملح وفلفل ومسطرده ويحشى ( لحمه مفروم وبصل وثوم وكرات ومشروم وكرفس وملح وفلفل ) ويلف بالخيط جيدا ونحضر طاسه كبيره تحمر جيدا من جميع الجوانب ويرفع من على النار ونضع فى صونيه ارضيه للحمه (بصل وكرات وكرفس وجزر وحبهان ولاوره وفلفل اسمر حصى ) وتوضع اللحمه ونضيف كوب ماء ويغطى جيدا بورق الالمونيوم ويدخل الفرن حتى التسويه وبعد التسويه تفك اللحمه جيدا من الخيط وتقطع وترص وتصفى ارضيه الصونيه ويربط الصوص ويقدم ابار
0 التعليقات :
إرسال تعليق