Music Player

ساعه

تعديل

الأربعاء، 8 أكتوبر 2014

الكبدة الاسكندرانى



المكونات
كيلو كبدة شرائح صغيره
ينقع الكبده في:................
¼ كوب زيت ذره
1 ملعقة صغيرة ثوم، مطحون
ا بصل مبشور
1 ملعقة صغيرة حبهان، مطحون
1 ملعقة صغيرة فلفل أسود، مطحون
2 ملعقة كسبره جافه
ملعقة صغيرة مسطرده
1 معلقه كبيره كاتشب
2 ورقه لاوره
3 معلقه خل
******************************
الخضار شرائح (جوليان)
3 حبة بصل، مُقطعة إلى شرائح رفيعة
3 حبة فلفل رومى اخضر مُقطعة إلى شرائح رفيعة
2 حبه فلفل حار (اختيارى) شرائح رفيعة
سمن او زيت
الطريقه
تنقع الكبده فى المارنيه لمده ساعه الى 6 ساعات
تشوح الكبده فى طاسه ساخنه جدا على 6 مرات (الكيلو) بين كل مره تسخن الطاسه نصف سوى وتترك جانبا نحضر طاسه بيها سمن او زيت نضيف البصل ويقلب جيدا ونضيف الفلفل الرومى والفلفل الحار ويقلب جيدا نضيف الكبده مره اخرى وتقلب جيدا لمده 10دقائف وتقدم مع سلطه الطحينه

0 التعليقات :

إرسال تعليق