Music Player

ساعه

تعديل

الأربعاء، 8 أكتوبر 2014

عجينه البورجر


المقادير
كيلو لحمه
100جم دهن كلاوى
ملح وفلفل اسمر
كسبره جافه
بصله متوسطه
قليل من الثوم
قليل من مرقه اللحمه البودر (اختيارى )
بهارات
الطريقه يفرم الخليط مرتين ويوضع داخل الثلاجه لمده ساعه ثم يقسم الى كور حسب الحجم المطلوب ويبط جيدا بالايد بوسطه كيس بلاستك ويوضع فى الفريزر وقت الطلب
ملحوظه
1 ممكن نستبدل( البصل والثوم ) بالبودر من العطار
2 ممكن استعمل لحمه ملبسه واستغناء على دهن الكلاوى

3 اثناء وضع البرجر فى الفريز بين كل قطعه كيس بلاستك
يقدم الرجر مع البصل والطماطم والخس والمايونيز والكاتشب والبيض المقلى او العيون .............الخ
4 التسويه فى طاسه مدهونه زيت او على جريل او على الفحم
5 يطهى البرجر مجمد من الفريزر الى الطاسه وسمك البرجر 1 سم

0 التعليقات :

إرسال تعليق