المقادير:..
طحال
1/4كوب خل
ملح وفلفل
كسبره جافه
كسبره خضراء مفرومه
رشه جوزه الطيب
سمنه
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
الطريقه
## ينقع الطحال فى ماء وملح وخل لمده 5 دقائق ويغسل جيدا ويصفى
## نحضر حله بيها ماء يغلى وبصل وفلفل اسمر حصى ولاوره وحبهان ونضيف الطحال ويسلق ويقطع ترنشات .
## نحضر طاسه نضيف سمنه ونشوح الثوم وننزل بالكسبره الجافه والكسبره الخضراء وننزل بالطحال وملح وفلفل ورشه جوزه الطيب ويقلب لمده 5 دقائق على نار هادئه
ملحوظه
#ممكن تضيف شرائح فلفل حار لو رومى على حسب الرغبه
# لو عايزه تختبرى الطحال استوى بعد 30 دقيقه من السلق لمنع خروج السوائل .
0 التعليقات :
إرسال تعليق