المقادير
كيلو لحمه مكعبات
1/4 كيلو بصل شرائح
ملعقه ثوم مفروم
1/3 كوب ماء
ملح وفلفل
2 حبه فلفل حار (حسب الرغبه)
ملعقه كسبره جافه
رشه جوز الطيب
2 ورقه لاورو
الطريقه:...
تغسل اللحمه جيدا وتصفى تتبل اللحمه بالملح والفلفل وتحمر فى زيت ساخن جدا الكميه على 5 مراحل وبين كل مرحله تسخن جيدا الطاسه وتترك جانبا فى نفس الطاسه يشوح البصل والثوم وننزل بالكسبره وورق الاورو وننزل باللحمه والماء والملح والفلفل الاسود والحار ورشه جوزه الطيب ونضع الخليط فى طاجن ويغلى غلوه واحده ويغطى ويدخل الفرن قبل السوى ب 5 دقائق يكشف الغطاء وياخذ وش ويقدم
0 التعليقات :
إرسال تعليق