المكونات :
2 قطعة لحم بتلو شرائح حجم واحد
شريحه جبن تشيدر
شريحة لحوم مدخنه او لانشون مدخن او بسطرمه او لسان مدخن
ملح وفلفل
عصير بصل (ماء)
دقيق
بيض مخفوق مع ملح وفلفل
بقسماط
زبدة +زيت للقلى
طريقة التحضير:
##تبط اللحمه جيدا بالمبط وتتبل ملح وفلفل وعصير بصل لمده نصف ساعه وتصفى جيدا
## نحضر شريحه البتلو وعليه شريحه جبنه وشريحه لسان مدخن ونضع شريحه اخرى من البتلو وتقفل بالجوانب بضغط عليها بظهر السكينه
## توضع فى دقيق ثم فى البيض ثم البقسماط وتوضع فى الثلاجه لمده ساعه
## تقلى فى طاسه بيها ذبده وزيت بحيث الزيت لايغطى الاسكالوب وتحمر من الجنبين وتقدم مع( بم فريت او بطاطس بوريه وخضار سوتيه)
ملحوظه
##ممكن تلف شريحه واحده رول وتقفل بخله وتتبل بانيه وتقلى وقبل التقديم نزيل الخله.
## استبدال البتلو بصدور الدجاج وتسمى(دجاج كوردن بلو)
2 قطعة لحم بتلو شرائح حجم واحد
شريحه جبن تشيدر
شريحة لحوم مدخنه او لانشون مدخن او بسطرمه او لسان مدخن
ملح وفلفل
عصير بصل (ماء)
دقيق
بيض مخفوق مع ملح وفلفل
بقسماط
زبدة +زيت للقلى
طريقة التحضير:
##تبط اللحمه جيدا بالمبط وتتبل ملح وفلفل وعصير بصل لمده نصف ساعه وتصفى جيدا
## نحضر شريحه البتلو وعليه شريحه جبنه وشريحه لسان مدخن ونضع شريحه اخرى من البتلو وتقفل بالجوانب بضغط عليها بظهر السكينه
## توضع فى دقيق ثم فى البيض ثم البقسماط وتوضع فى الثلاجه لمده ساعه
## تقلى فى طاسه بيها ذبده وزيت بحيث الزيت لايغطى الاسكالوب وتحمر من الجنبين وتقدم مع( بم فريت او بطاطس بوريه وخضار سوتيه)
ملحوظه
##ممكن تلف شريحه واحده رول وتقفل بخله وتتبل بانيه وتقلى وقبل التقديم نزيل الخله.
## استبدال البتلو بصدور الدجاج وتسمى(دجاج كوردن بلو)
0 التعليقات :
إرسال تعليق