Music Player

ساعه

تعديل

الثلاثاء، 7 أكتوبر 2014

الكبد والكلاوي


المقادير:.
كيلو الكبد والكلاوي شرائح
1/4 كوب خل
2حبه بصل شرائح
3 حبه فلفل اللوان شرائح
1 حبه فلفل حار شرائح
1 ملعقه ثوم
ملح وفلفل
رشه جوزالطيب
2 ورق لاوره
6 حبهان
كسبره جافه
1/4 كوب زيت
سمنه
^^^^^^^^^^
الطريقه:..

تغسل الكبد والكلاوى بالماء والخل والملح وتشطف جيدا وتصفى وتوضع فى تتبيله (بصل وثوم وملح وفلفل اسود وكسبره جافه ورشه جوز الطيب ولاوره وحبهان وزيت ) الجميع فى الخلاط وتشوح الكلاوى فى سمنه وتترك جانبا وتشوح الكبده فى سمنه وتترك جانبا ونحضر طاسه نشوح بصل ونقلب ونضيف فلفل اللوان ونقلب ننزل بالفلفل الحار وننزل بالكلاوى ونقلب جيدا لمده 5 دقائق ثم ننزل بالكبده وتغطى على نار هادئه لمده 15 دقيقه وتغرف وتقدم

0 التعليقات :

إرسال تعليق