المقادير
كيس لسان عصفور
حبه بصل مفروم
ملح وفلفل
ربع كيلو لحمه مفرومه
ملعقه كسبره جافه
بيون لحمه (شوربه)
2مكعب مرق لحمه
1/2 كوب ذبده وزيت
الطريقه:..........
& طاسه على النار نضيف ذبده وزيت ويحمر لسان العصفور ونضيف ملح والبيون المغلى ويقلب ويغطى جيدا ويترك على نار هادئه 20 دقيقه
& طاسه على النار بيها ذبده وزيت ونضيف البصل ونقلب لون ذهبى ونضيف الكسبره الجافه ونقلب ونضيف اللحمه المفرومه ونقلب ومكعبات المرق وملح وفلفل 10 دقائق على نار هادئه
& نقلب الخليط على لسان العصفور ويقلب الجميع ويوضع فى طاجن ويدخل فرن 3 دقائق تشميع فقط ويقدم
0 التعليقات :
إرسال تعليق