المقادير
صدر دجاج بالجلد مخليه من العظم
لحمه مفرومه
ارز ابيض مستوى سابقا
بصل
ثوم
ملح وفلفل
كسبره جافه
قرفه
بسله خضراء مسلوقه (اختيارى)
مسطرده
خل
الطريقه
تغسل الصدور جيدا بالماء والخل وتصفى جيدا وتبل فى ماء البصل والمسطرده والملح والفلفل والكسبره وقليل من الزيت وتترك ساعه وتحشى الخلطه وتلف جيدا وترص فى صونيه مدهونه وتدخل الفرن وتحمر جيدا وتخرج من الفرن ترتاح قليلا وتقطع حلقات وتقدم
لعمل الخلطه
طاسه بيها ذبده وزيت وبصل وثوم يشوح جيدا ونضيف الكسبره الجافه ويقلب وننزل باللحمه وتقلب مع الملح والفلفل حتى التسويه نضيف البسله والقرفه والارز ويقلب جيدا ويترك جانبا لوقت الاستعمال
صدر دجاج بالجلد مخليه من العظم
لحمه مفرومه
ارز ابيض مستوى سابقا
بصل
ثوم
ملح وفلفل
كسبره جافه
قرفه
بسله خضراء مسلوقه (اختيارى)
مسطرده
خل
الطريقه
تغسل الصدور جيدا بالماء والخل وتصفى جيدا وتبل فى ماء البصل والمسطرده والملح والفلفل والكسبره وقليل من الزيت وتترك ساعه وتحشى الخلطه وتلف جيدا وترص فى صونيه مدهونه وتدخل الفرن وتحمر جيدا وتخرج من الفرن ترتاح قليلا وتقطع حلقات وتقدم
لعمل الخلطه
طاسه بيها ذبده وزيت وبصل وثوم يشوح جيدا ونضيف الكسبره الجافه ويقلب وننزل باللحمه وتقلب مع الملح والفلفل حتى التسويه نضيف البسله والقرفه والارز ويقلب جيدا ويترك جانبا لوقت الاستعمال
0 التعليقات :
إرسال تعليق