Music Player

ساعه

تعديل

السبت، 11 أكتوبر 2014

سى باس جريل صوص بتر ليمون (سمك جريل )

المكونات
^^^^^^^^^^^^^^^^
سمك سى باس شرائح فليه
تتبيله (مارنيه):........
ملح 
كمون
ثوم مفروم
عصير ليمون
مسطرده
زيت
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
مكونات صوص الليمون:..
1/2 كوب ذبده بدرجه حراره الغرفه
1/4 كوب عصير ليمون
ملعقه بقدونس مفروم حسب الرغبه
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
مكونات قرع العسل بورية
كوب قرع عسل مقشر ومقطع
ذبده 
ملح وفلفل 
2 ملعقه ماء
2 ملعقه كريمه لبانى
*********************************

الطريقه:..
يوضع السمك فى المارنيه من ساعه الى 4 ساعات ويوضع على الجريل ونحضر طبق التقديم ويضع فى المنتصف  قرع بوريه وعليه السمك ويرش حول الطبق صوص بتر ليمون. ويقدم
***********************
##لعمل صوص بتر ليمون:..
طاسه نضع فيها الليمون يغلى غلوه واحده فقط ونضيف الذبده ونقلب على نار هادئه بدون غاليا ويترك جانبا . ويضاف بقدونس اختيارى
*************************
## لعمل قرع العسل:..
طاسه بيها ذبده ويقلب فيها قرع العسل ونضيف الماء والكريمه ويقلب ويهرس الخليط جيدا ويتبل ملح وفلفل.

0 التعليقات :

إرسال تعليق