Music Player

ساعه

تعديل

السبت، 11 أكتوبر 2014

بيف بوبيت مع صوص روزمارى

المقادير:..
1/4 كيلوشرائح لحمه بتلو
خله شيش طاووك
ملح وفلفل
1/2 كيلو لحمه مفروم
حبه بصل مفروم
ملعقه ثوم
2ملعقه دقيق
ملعقه روزمارى
2كوب صوص دمى جلاس
بيون لحمه او ماء حسب الطلب
الطريقه:.
## تتبل اللحمه المفرومه ملح وفلفل وبصل مفروم وثوم وتقلب جيدا وتترك جانبا
## تبط جيد شرائح اللحمه وتتبل بملح وفلفل وتلف لحمه مفرومه وتغرس خله الشيش فى كل 4 قطع حتى لاتفك ويخرج الحشو منها.
## نحضر طاسه كبيره وتحمر لفائف البوبيت فى زيت وذبده وتترك جانبا فى نفس الطاسه يشوح بصل مفروم وننزل بالروزمارى ونقلب وننزل بالدقيق ونقلب جيدا وننزل بالدمى جلاس واللحمه وتترك 20 دقيقه  على نار متوسطه ويضبط الملح والفلفل ويضاف بيون وقت الازوم فى حاله قوام الصوص يكون ثقيل .
## نخرج البوبيت من الصوص ونخرجه من الخله ويرص فى طبق التقديم وعليه الصوص ويقدم مع ارز ابيض او بطاطس بوريه
### ملحوظه###
ممكن بدل الروزمارى :::  (زعتر او  مشروم او فليهات زيتون او خيار مخلل شرائح رفيعه تضاف للصوص فى النهايه )

## االحشو   بدل اللحمه المفرومه خضار مبشور

0 التعليقات :

إرسال تعليق