(طبق ايطالى )
المقادير
شرائح صدور الدجاج
ملح وفلفل
زعتر
بيض
بقدونس مفروم
جبنه بارميزان مبشوره
دقيق
الطريقه
تتبل صدور الدجاج بالملح والفلفل وتوضع فى دقيق ثم توضع فى العجينه وتسوى فى طاسه بيها ذبده وزيت على نار متوسط وتقدم مع الاسباجتى او بم فريت وخضار سوتيه
لعمل العجينه (بيض وبقدونس وجبنه مبشوره وملح وفلفل وزعتر)
ملحوظه
ممكن استبدال الفراخ بشرائح البتلو (بيكاتا ميلانيز)
او شرائح فليهات الاسماك ( سمك ميلانيز )
او شرائح البازنجان او الكوسه
المقادير
شرائح صدور الدجاج
ملح وفلفل
زعتر
بيض
بقدونس مفروم
جبنه بارميزان مبشوره
دقيق
الطريقه
تتبل صدور الدجاج بالملح والفلفل وتوضع فى دقيق ثم توضع فى العجينه وتسوى فى طاسه بيها ذبده وزيت على نار متوسط وتقدم مع الاسباجتى او بم فريت وخضار سوتيه
لعمل العجينه (بيض وبقدونس وجبنه مبشوره وملح وفلفل وزعتر)
ملحوظه
ممكن استبدال الفراخ بشرائح البتلو (بيكاتا ميلانيز)
او شرائح فليهات الاسماك ( سمك ميلانيز )
او شرائح البازنجان او الكوسه
0 التعليقات :
إرسال تعليق