المقادير
كيلو دقيق 5 نجوم درجه اول
من 8 الى 12 بيضه حسب حجم البيض
الطريقه
يعجن البيض والدقيق جيدا وتوضع فى كيس داخل الثلاجه لمده ساعه وتقطع الى كور عجين وتفرد على دقيق بوسطه الماكينه او الشوبك
ملحوظه
للحصول على عجينه خضراء تضاف سبانخ مفرومه جدا
للحصول على عجينه حمراء تضاف بنجر مسلوق مفروم جيدا او صلصه طماطم
تستعمل فى اصناف كثيره (الازانيا - كنالونى - فتاتشينى - نجرسكو - اسباجتى )
كيلو دقيق 5 نجوم درجه اول
من 8 الى 12 بيضه حسب حجم البيض
الطريقه
يعجن البيض والدقيق جيدا وتوضع فى كيس داخل الثلاجه لمده ساعه وتقطع الى كور عجين وتفرد على دقيق بوسطه الماكينه او الشوبك
ملحوظه
للحصول على عجينه خضراء تضاف سبانخ مفرومه جدا
للحصول على عجينه حمراء تضاف بنجر مسلوق مفروم جيدا او صلصه طماطم
تستعمل فى اصناف كثيره (الازانيا - كنالونى - فتاتشينى - نجرسكو - اسباجتى )
0 التعليقات :
إرسال تعليق