Music Player

ساعه

تعديل

الخميس، 9 أكتوبر 2014

جلاش باللحمة المفرومة

المقادير
1 لفه جولاش
2 حبه بصل مفروم
معلقه كبيره كسبره جافه
2 مكعب مرقه دجاج
1 كوب ذبده
ملح وفلفل اسمر
كوب حليب سائل
1 بيضه
الطريقه:......................
لعمل اللحمه :....
طاسه بيها الذبده على النار ونضيف البصل ونقلب حتى لون ذهبى نضيف الكسبره ونقلب نضيف اللحمه المفرومه ونقلب جيدا ونضيف مرقه الدجاج وملح وفلفل ونقلب 5 دقائق نحضر مصفى وتحتها طبق غويط ونضع اللحمه بالمصفى ونحتفظ بالدهن الناتج عند تصفيه اللحمه تدهن الصونيه بالدهن بتاع اللحمه جيدا وترص 4 ورقات جلاش وترش طبقه لحمه خفيفه و2 ورقه جلاش وطبقه لحمه خفيفه تكرر 4 مرات وفى النهايه تغطى 4 ورقات جلاش وتقطع على حسب الرغبه وترش بالدهن المتبقى الناتج عن طريقه تسويه اللحمه وتدخل الفرن حراراه متوسطه تصفر وتخرج من الفرن وترش على الوجه خليط الحليب (كوب لبن+بيضه+ملح وفلفل ) وتدخل الفرن مره اخرى 15 دقائق وتخرج وتقدم

0 التعليقات :

إرسال تعليق