المقادير
360جم بيف تندرليون beef tenderloin قطعه واحده (2 شخص)
كوب نبيذ احمر
ذبده
زيت
صوص دم جلاس
بيون لحمه
ملح
فلفل اسمر ناعم
زعتر
الطريقه
تتبل قطعه اللحمه جيدا بالملح والفلفل والزعتر وتشوح فى طاسه بيها ذبده وزيت وننزل بالنبيذ وصوص الدمى جلاس ونضيف البيون على فترات حسب كثافه الصوص
وبعد مرحله التسويه المطلوبه
التقديم
يقطع اللحم شرائح ويقدم مع الخضار السوتيه والارز
يقدم بجانب الطبق 3 صوصات (بيبر - مشروم - برنيز )
360جم بيف تندرليون beef tenderloin قطعه واحده (2 شخص)
كوب نبيذ احمر
ذبده
زيت
صوص دم جلاس
بيون لحمه
ملح
فلفل اسمر ناعم
زعتر
الطريقه
تتبل قطعه اللحمه جيدا بالملح والفلفل والزعتر وتشوح فى طاسه بيها ذبده وزيت وننزل بالنبيذ وصوص الدمى جلاس ونضيف البيون على فترات حسب كثافه الصوص
وبعد مرحله التسويه المطلوبه
التقديم
يقطع اللحم شرائح ويقدم مع الخضار السوتيه والارز
يقدم بجانب الطبق 3 صوصات (بيبر - مشروم - برنيز )
0 التعليقات :
إرسال تعليق